GİRESUN / MERKEZ - Giresun Spor Lisesi

Giresun Spor Lisesi

Aksu Mah. Mehmet İzmen Cad. 51.Sokak No2 Merkez/GİRESUN ..
Vizyon
Öğrencilerinin bedensel, zihinsel ve ahlaki gelişimini tamamlamalarına ortam hazırlayan; eğitim ve spor alanında ulusal ve uluslar arası başarılarıyla adından söz ettiren, gelecekte Türk sporuna yön verecek bireyleri yetiştiren kuruluş olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin spor alanında ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda spor eğitimi ile ilgili temel bilgi ve beceriler kazanmalarına yönelik eğitim öğretim görmelerini; Türk sporuna katkıda bulunan ve Türk sporunu başarıyla temsil eden bireyler olarak yetişmelerini; sporla ilgili yükseköğretim programlarına hazırlanmalarını; alanlarıyla ilgili araştırma yaparak yorum ve uygulama yetkinliğine ulaşabilmelerini; spor disiplini ve centilmenliğini benimseyen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Öğretim Şekli :Tam gün.
Şehiriçi minibüsler ile.